TAULA RODONA: REPTE CURES; Diàleg entre l’àmbit professional i formatiu al voltant de les cures. Oportunitats per a l’ESS.

El Consell Comarcal del Vallès Occidental, juntament amb l’Ajuntament de Terrassa i en el marc de la Terrassa Coooperativa, organitza una trobada amb entitats representatives de la comarca en l’àmbit de les cures i l’àmbit formatiu i professional.

Es tracta d’una sessió, en forma de Taula Rodona, dinàmica i participativa i el que es pretén és que aporti coneixement a tothom que assisteixi. La jornada vol esdevenir un espai de reflexió i diàleg al voltant de les cures, com es dibuixa la importància d’aquestes en el context actual i a partir de la crisi de la COVID-19.

  • El seu valor per avançar en un model de societat equitatiu i sostenible
  • Canvis i oportunitats que comporta
  • Reptes i necessitats des de diferents visions, com ara perfils i oportunitats d’ocupació, canvis en la formació i oportunitats per emprendre nous negocis.
  • Posar en valor el rol de l’ESS en el desenvolupament d’una economia de les cures, despertant interessos, idees i, especialment, propostes d’acció

Les entitats convidades de la comarca són tant entitats prestadores de serveis com entitats de la formació:  Taller Jeroni de Moragas SCCL, Oncolliga, Unió Lleure, Cuidem-nos, Vida Eqüestre, Foment de Terrassa i els INS Castellarnau i Montserrat Roig.

La jornada tindrà lloc el proper 12 de novembre, entre les 17.15h i les 18:45h, en format virtual, a través de la plataforma Jitsi Meet. Pots inscriure’t al següent enllaç.

Aquesta activitat està adreçada a entitats lligades a les cures i a l’Economia Social i Solidària, centres i entitats de formació i professionals de l’àmbit de les cures per tal de compartir reptes i propostes.

Us convidem a participar i a compartir la informació amb entitats i professionals que penseu pugui ser del seu interès per avançar en aquest camí.

Deixa un comentari