Convocatòria 2a edició

Oberta la convocatòria de la 2a edició del concurs: Idees innovadores per a reptes socials.

La societat actual s’enfronta a la resolució de múltiples reptes socials derivats d’aspectes com la salut, l’alimentació, el medi ambient, l’ocupació, els joves, la mobilitat… La millor manera de resoldre aquestes reptes és fer-ho de forma conjunta i col·laboradora.

Consulta el detall de tota la informació del concurs a les bases específiques

Descarrega’t el formulari de presentació d’idees en el següent enllaç.

Per fer correctament la sol·licitiud cal realitzar una declaració responsable. Podeu fer servir el següent model declaració.

El termini per presentar sol·licituds finalitza el proper dia 23 d’octubre. Es pot entregar per correu electrònic, a innovaciosocialvalles@gmail.com, o en format paper al registre del Consell Comarcal.

Resum de les bases específiques:

*Repte a afrontar: fer emergir i identificar noves iniciatives econòmiques de forma col·laborativa que tinguin potencialitat de crear ocupació de manera sostenible mitjançant activitats d’impacte social.

*Es poden presentar: associacions, entitats i/o fundacions, ciutadans/es (emprenedors, desocupats,…), cooperatives i empreses, universitats i centres de recerca, i escoles de formació professional, altres anàlogues a les anteriors.

*Criteris de valoració 1a fase:

  • Coherència (35%): La idea respon al desafiament plantejat i al context particular de l’usuari final. A més la proposta és redactada de forma clara i concisa
  • Impacte (40%): La proposta té viabilitat i podria crear ocupació per a un nombre considerable de persones a curt termini.
  • Creativitat (25%): La idea és disruptiva, és a dir, inèdita i amb potencial creixement.

*Selecció i premis: Un màxim de 10 projectes seran seleccionats i presentats en una jornada oberta. D’aquests, 4 seran els finalistes i podran gaudir dels següents serveis i premis:

  • 1.250 euros en aportació econòmica per als quatre projectes guanyadors
  • Consultoria externa per a la maduració i millora de la idea, el contrast amb potencials clients, en l’elaboració del model de negoci i full de ruta del projecte.
  • Participar en  una  jornada  de  presentació a  potencials inversos.
  • Suport de la comunitat de la Xarxa d’Innovació Social del Vallès en la difusió i promoció dels projectes.
  • Cercar i facilitar accés a serveis i recursos de suport a l’emprenedoria i a l’activitat econòmica que tenen disponibles les administracions locals i d’altres agents privats.

Deixa un comentari