Ets una entitat d’Economia Social i Solidària al Vallès Occidental? Vols oferir serveis o productes a l’administració pública? Apunta’t al Directori!

El Consell Comarcal del Vallès Occidental vol impulsar la contractació pública per part de les administracions locals de les entitats i empreses de l’Economia Social i Solidària (ESS) de la comarca, tot facilitant l’accés a la informació dels béns i serveis que s’ofereixen a través d’un “Directori de serveis de l’Economia Social i Solidària al Vallès Occidental”.


El Consell Comarcal amb la col·laboració dels ajuntaments de la comarca i entitats del sector posa en marxa l’elaboració d’un “Directori de serveis de l’Economia Social i Solidària al Vallès Occidental”, amb una primera fase dedicada al registre de les organitzacions i dels bens i serveis que s’ofereixen.

Aquest directori esdevindrà un instrument per donar suport i visibilitat a les empreses i entitats de l’economia social i obrirà la possibilitat que els ajuntaments l’utilitzin per consultar i cercar els proveïdors que necessitin i optar per aquells que es situen en l’òrbita de l’ESS i s’impliquen en una transformació social, contribuint així a la transició ecosocial al nostre territori.

Si vols formar part d’aquest Directori et pots donar d’alta en aquest ENLLAÇ fins el 23 d’octubre de 2022. si necessites més informació pots escriure a burillomc@ccvoc.cat.

Aquesta iniciativa es situa en el marc del Pla de reconstrucció del Vallès Occidental aprovat pel Consell d’alcaldies al juny de 2020, que assigna als ajuntaments el paper de motor de canvi i que inclou “el foment de la contractació i compra pública responsable d’empreses, (especialment Pime’s i empreses d’ESS)” entre les mesures que cal adoptar per a la reconstrucció del territori. I es desenvolupa amb el suport de la Diputació de Barcelona.

INVITACIÓ Alta Directori Serveis ESS

Deixa un comentari