Social Networking

A partir de la posada en marxa del projecte innovador “Sumant capacitats, sumant coneixement”  i finalitzades una desena de càpsules sensibilitzadores per donar a conèixer el marc legal de l’economia social i algunes experiències del territori, hi ha previstes 2 trobades consecutives per treballar: “oportunitats laborals, reptes i idees” de forma conjunta entre beneficiaris del projecte i empreses.

Dates previstes:

socialnetworking

Les empreses participants treballaran reptes en aquelles sessions en els quals participin,  podrán accedir a la borsa de treball específica,  obtindran sinèrgies/idees i coneixeran directament persones que participen al projecte i per tant detectar possibles perfils ocupacionals d’interès.

A més disposem d’una borsa de més de 60 persones amb perfils ocupacionals molt diversos però amb inquietuds per treballar en el sector de l’economia i empreses amb Responsabilitat Social. La voluntad és doncs, la cerca de noves fórmules d’intermediació i inserció laboral entre demandants d’ocupació .

Aquest projecte està subvencionat pel SOC en el marc del Programa de projectes innovadors i experimentals. Si sou empresa, associació  o entitat  i desitgeu participar en aquest projecte no dubteu en contactar amb nostaltres:

Àrea Desenvolupament Econòmic Local
Consell Comarcal del Vallès Occidental
93 727 35 34 – Ext. 461

Ja us podeu inscriure a la jornada en funció de si sou:

DEMANDANTS D’OCUPACIÓ

empreseso entitats/associacions