Trobada europea EYE Erasmus, emprenedoria i innovació social

Calidoscoop organitza la trobada europea “EYE Erasmus, emprenedoria i innovació social” que tindrà lloc divendres 27 de gener, en la que es donarà a conèixer l’eina d’intercanvis europeus Erasmus for Young Entrepreneurs que promou l’impuls de nous projectes empresarials.

 En aquest acte també es parlarà de finançament europeu per al foment de l’emprenedoria, així com d’innovació, innovació social i emprenedoria social, gràcies a l’intervenció de diferents professionals que han participat al programa EYE Erasmus.

Es preveu l’assistència d’organitzacions vinculades a l’emprenedoria i l’emprenedoria social, persones emprenedores amb nous projectes empresarials, empreses catalanes que han acollit a empreses novells (o en fase de projecte), els mateixos socis europeus del consorci ENCOSI (Encourage Entrepreneurship and Social Innovation), així com els punts locals de contacte (referents EYE Erasmus a Catalunya). S’organitzaran diferents moments de networking pels assistents.

Trobareu aquí el programa complet amb més informació. L’assistència és gratuïta. Es requereix reserva de plaça prèvia inscripció mitjançant aquest formulari.

Per a més informació:

eye@calidoscoop.coop