SWIM AGAINST va ser un dels projectes guanyadors de la 3a edició del  Concurs d’Idees Innovadores per a reptes socials” que es va celebrar el passat mes de novembre i que  impulsa la Xarxa d’Innovació Social del Vallès.

Swim Against és una marca de vestits de bany sostenibles que fan servir teixits procedents del reciclatge de xarxes de pesca i ampolles de plàstic. Els vestits de bany els confeccionen persones en risc d’exclusió social.

El projecte ha anat creixent i actualment, Swim Against llença la seva primera col·lecció de banyadors per a dones per aquest estiu amb 7 dissenys, amb 5 estampats, el que representa en total 23 productes diferents disponibles. Swim AGainst vol continuar creixent i el pròxim any té previst treure la seva primera col·lecció de bany per a homes.

Aquest mes de juliol participaran a la desfilada de la Costa Brava Fashion WeeK que tindrà lloc a Begur.

Actualment compta amb dos punts físics de venta i els seus banyadors també es poden comprar per internet. Trobareu més informació a la seva pàgina web.

D’altra banda, han engegat un pla de comunicació per tal de difondre el seu missatge: Sigues el canvi! donant a conèixer les aportacions socials que les persones poden generar adquirint un vestit de bany Swim Against.

“La moda sostenible no és una tendència, sinó una necessitat social”