SWIN AGAINST, un dels projectes guanyadors de la 3a edició del CONCURS D’IDEES INNOVADORES.

SWIM AGAINST va ser un dels projectes guanyadors de la 3a edició del  Concurs d’Idees Innovadores per a reptes socials” que es va celebrar el passat mes de novembre i que  impulsa la Xarxa d’Innovació Social del Vallès.

Swim Against és una marca de vestits de bany sostenibles que fan servir teixits procedents del reciclatge de xarxes de pesca i ampolles de plàstic. Els vestits de bany els confeccionen persones en risc d’exclusió social.

El projecte ha anat creixent i actualment, Swim Against llença la seva primera col·lecció de banyadors per a dones per aquest estiu amb 7 dissenys, amb 5 estampats, el que representa en total 23 productes diferents disponibles. Swim AGainst vol continuar creixent i el pròxim any té previst treure la seva primera col·lecció de bany per a homes.

Aquest mes de juliol participaran a la desfilada de la Costa Brava Fashion WeeK que tindrà lloc a Begur.

Actualment compta amb dos punts físics de venta i els seus banyadors també es poden comprar per internet. Trobareu més informació a la seva pàgina web.

D’altra banda, han engegat un pla de comunicació per tal de difondre el seu missatge: Sigues el canvi! donant a conèixer les aportacions socials que les persones poden generar adquirint un vestit de bany Swim Against.

“La moda sostenible no és una tendència, sinó una necessitat social”