SETEMBRE, UN MES PLE D’ACTIVITATS A LA XARXA D’INNOVACIÓ SOCIAL DEL VALLÈS

Abans de les vacances i per refrescar el mes de juliol, us avancem dues activitats que segur que resultaran molt engrescadores per a totes les persones amb esperit innovador i inquietuds socials.

SOCIAL VALLÈS WEEKEND: Si teniu idees, projectes i propostes que donin resposta a reptes socials i penseu que poden ser desenvolupades i/o enriquides a partir de metodologies basades en la cooperació i cocreació, AQUEST ÉS EL VOSTRE ESPAI. Us proposen treballar de forma intensa durant dos dies i mig (divendres, dissabte i diumenge) amb persones i professionals amb inquietuds i interessos comuns.

SEGONA EDICIÓ DEL CONCURS IDEES INNOVADORES PER A REPTES SOCIAL. Tant si podeu assistir al Social Vallès Weekend com si no, us animem a participar en la segona edició del concurs. AQUESTA ÉS LA VOSTRA OPORTUNITAT de presentar idees, propostes i iniciatives que puguin concretar-se en projectes i que demostrin que hi ha solucions imaginatives per als nous reptes socials (la informació sobre la primera edició la trobareu a la pestanya “concurs idees”).

En breu publicarem més informació sobre aquestes dues activitats, les dates i la forma de participar-hi. Si preferiu rebre directament la informació a la vostra bústia de correu ompliu el formulari d’aquesta mateixa pàgina.