Sessió informativa presentació del projecte (19 de Setembre)

El Consorci per l’Ocupació i la Promoció Econòmica del Vallès Occidental (Copevo) i l’Ajuntament de Terrassa volem posar en marxa una nova iniciativa: Xarxa d’Innovació Social del Vallès. Té com a finalitat establir un marc de cooperació entre els agents del territori per fer emergir i recolzar idees i iniciatives amb projectes socioeconòmics al darrera que donin respostes a reptes de la societat des de la innovació.

Els darrers temps sota el concepte d’innovació social s’han desenvolupat diferents iniciatives i metodologies participatives per afrontar col·lectivament els impactes de la crisi socioeconómica que vivim.

L’objectiu principal d’aquesta sessió inicial és compartir, donar a conèixer i establir una xarxa d’agents que estiguin interessats en participar i implicar-se en el seu desenvolupament.

El públic a qui ens vol adreçar són associacions, fundacions, empreses i entitats del Vallès referents en aquest àmbit, emprenedors i ciutadania interessada en aquesta temàtica, així com ajuntaments.

inscripcions

Lloc: Parc Audiovisual de Terrassa (PAC)
Carretera BV-1274, Km 1
Horari: de 11 a 13:30 del matí

(Inscripcions de la Sessió tancades per finalitzada)


Programa de la sessió

Benvinguda i presentació, a càrrec d’Amadeu Aguado, president delegat del Copevo i Tinent d’alcalde de l’Àrea de Promoció Econòmica i Innovació de l’Ajuntament de Terrassa.

La innovació social: què és, com volem implicar-nos i què pots fer tu, a càrrec de Xavier Marcet consultor i expert en l’àmbit de la innovació.

Presentació del projecte: objectius, funcionament, activitats i calendari, a càrrec del serveis tècnics del Copevo.

Presentació dels dos primers reptes socials a abordar pel projecte, a càrrec de Ricard Valls de la consultora Zohar Consultoria & Marketing Social.

Espai de participació i debat al voltant del projecte i dels reptes presentats, i temps obert d’intercanvi d’informació i idees entre els assistents.