Ja pots consultar el recull de les 72 iniciatives d’innovació i transformació social al Vallès Occidental per potenciar el mercat social solidari i fer visible les entitats i professionals que hi treballen

El Consell Comarcal del Vallès Occidental, en el marc de la Xarxa d’Innovació Social del Vallès, ha publicat el “Recull d’iniciatives d’innovació i transformació social al Vallès Occidental”, una eina per donar a conèixer les diferents iniciatives d’economia social i solidaria a la comarca i per potenciar el mercat en aquest sector.

En aquest recull hi consten les diferents iniciatives agrupades per temàtiques, com ara pot ser consum responsable, cooperació, inclusió social, etc .i també en relació als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). Pots consultar-les en aquesta mateixa web, en l’apartat d’iniciatives.

El recull d’iniciatives d’innovació i transformació social identifica 72 experiències, projectes i serveis destacats en l’àmbit de la innovació i transformació social i fa accessible aquesta informació per tal de generar coneixement compartit i treball col·laboratiu. Fer visible el treball de les entitats i els professionals que hi col·laboren ajuda a potenciar el mercat social solidari i dinamitzar-lo.

Si creus que pots formar part d’aquestes iniciatives, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.

Deixa un comentari