Itinerari per posar en marxa una cooperativa de treball associat

L’Ateneu Corporatiu del Vallès occidental juntament amb l’ajuntament de Terrassa ofereix una formació de 15 hores per idear, dissenyar i definir una cooperativa de treball associat d’acord amb els principis de l’economia social i solidària i el cooperativisme, atenen les capacitats del grup humà promotor, les necessitats de l’entorn i la viabilitat i sostenibilitat del projecte.

La inscripció és gratuïta i va adreçat a persones de Terrassa i comarca, al Centre Cívic Alcalde Morera ( Plaça de Can Palet,1 08224 Terrassa)

Dia i hora: 3 i 17 de febrer i 2,16,30 de març de 10h a 13h, amb possibilitat de programar sessions individualitzades entre sessions grupals.

Objectius:

Entendre els conceptes bàsics de què és una cooperativa de treball associat

Idear, dissenyar i definir una proposta de cooperativa de treball viable i sostenibleIntroduir-se en les eines de comunicació i gestió de projectes i processos.

Programa:

Sessió 1: Introducció al cooperativisme. Els valors de l’economia social i solidària. Eines i recursos a disposició de projectes col·laboratius. Autoavaluació de capacitats i projectes. Possibilitats d’ enxarxament.

Sessions 2 i 3: La ideació del projecte i el seu aterratge. Canvas. DAFO. Design Thinking.

Sessió 4: Introducció a la gestió. Viabilitat econòmica. Eines de gestió i governança.

Sessió 5: La comunicació i comercialització del projecte. Segmentació i posicionament. L’embut de vendes. Eines per a la comunicació.

Inscripció

Deixa un comentari