Èxit de la jornada Exemples d´Innovació al servei de les persones.

Aquest passat dimecres 19 d´abril s´ha portat a terme la jornada “Exemples d´Innovació al servei de les persones” amb una trentena d´assistents a la Masia Can Serra de Rubí, principalment representants de cooperatives, fundacions, associacions i entitats, consultors, tècnics municipals i emprenedors/res socials. Aquesta acció s´ha realitzat en el marc del programa de projectes Innovadors i Experimentals del SOC i ha estat organitzada pel Consell Comarcal del Vallès Occidental per mitjà de la Xarxa d’Innovació Social del Vallès amb el suport de l´Ajuntament de Rubí.

En aquesta activitat s’ha donat a conèixer diferents formes d’organitzar i impulsar la innovació en diverses empreses o entitats del tercer sector, s’ha apropat la innovació a partir de noves dinàmiques i activitats implementades al territori, i s’ha reflexionat de forma conjunta sobre quins són els reptes futurs en l’àmbit de la innovació en les empreses d’atenció a les persones.

Hem comptat amb la presència del Sr. Ricard Valls (soci director de Zohar, consultora estratègica especialitzada en innovació social), que a partir de la seva ponència ha permet aprofundir i reflexionar en temes teòrics sobre innovació. A més han participat quatre representants de les següents empreses/entitats:

Ampans . Janeta Camps (Directora de Llars). Fundació que es dedica a l’atenció integral de les persones amb discapacitat intel·lectual a la comarca del Bages.

ADB – Associació Benestar i Desenvolupament. Mònica Plana (Dept. Tècnic). ONG que treballa des de la dècada dels anys 80 en l’àmbit de les drogodependències i el VIH/sida, el desenvolupament de la infància i la família, la promoció de l’autonomia de les persones majors, la integració de les persones en processos migratoris, la igualtat de gènere i la inclusió dels col·lectius més vulnerables o en extrema marginalitat.

Suara. Jordi Picas(Director d´Innovació). Suara és la cooperativa més gran de Catalunya en el sector d’atenció a les persones.

Grup Social Rubí. Claudia Maria Garcia (Directora residència). Centre de dia i residència ubicada a Rubí.

Descàrregues presentacions:

Ricard Valls-Part Teòrica

Ampans    |  ABD   |  Suara  |  Grup Social Rubí