Els finalistes del Concurs d’Idees Innovadores presenten els seus projectes davant el jurat

L´acte de presentació dels 10 projectes finalistes de la darrera edició del concurs d´idees innovadores es va portar a terme ahir a la tarda davant d´una cinquantena d´assistents a la sala d´actes del Centre d´empreses Can Gavarra de l´Ajuntament de Polinyà. L´acte va comptar amb la presència de l´alcalde de Polinyà, Javi Silva,  i el president del Consell Comarcal del Vallès Occidental,Ignasi Giménez, així com també del conseller comarcal de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Joan Carles Paredes. En les seves intervencions  van animar als finalistes a continuar treballant amb esperit emprenedor,  donant suporta a la creativitat i els reptes socials en l´àmbit de l´economia social.

Cada finalista va exposar ahir a la tarda les seves idees i les característiques de la seva proposta davant el jurat del concurs i d’una cinquantena d’assistents a la jornada de presentació. En els propers dies es coneixaran els guanyadors i guanyadores d’aquesta edició.

Properament es faran públics els projectes guanyadors d´aquesta 4a edició del concurs d´idees innovadores i us informarem de l´acte d´entrega de premis.

Trobareu tota la info a: http://www.ccvoc.cat/actualitat/noticies/2017/11/22/els-finalistes-del-concurs-d-idees-innovadores-presenten-els-seus-projectes-davant-el-jurat