El 5è Concurs d’Idees Innovadores ja té els 4 guanyadors!

Ahir dimarts 13 de novembre va tenir lloc a l’acte del cinquè aniversari de la Xarxa d’Innovació Social aprofitant també la presentació i dels 10 finalistes del concurs d’Idees Innovadores per a reptes socials d’enguany. Finalment, es va fer el lliurament de premis dels 4 projectes guanyadors per l’edició 2018. L’aniversari va tenir lloc a NODUS Barberà durant tota la tarda.

Per la seva originalitat i el seu gran valor social el jurat ha decidit premiar: ADN Institut, Green Babies, Teixim Comunitat i Moving3Dmachine. Tots ells són projectes de caire social molt innovador i aborden el repte de generar ocupació de manera sostenible mitjançant activitats d’impacte social.

Els quatre guanyadors rebran una aportació econòmica de 2.500 euros que els permetrà madurar el projecte i tirar endavant el seu model de negoci. Tanmateix, comptaran amb deu hores d’assessorament personalitzat per part d’una consultora externa.

La resta de finalistes, que no han estat premiats, també seran assessorats i podran treballar el seu model de negoci i tenir accés a recursos d’altres administracions locals del territori.

En tots dos casos, tant els guanyadors com els finalistes, comptaran amb el suport del Consell Comarcal que els ajudarà a promocionar i difondre els seus projectes a través de la Xarxa d’Innovació Social.

Un any més l’organització del concurs ha comptat amb el suport de la Generalitat de Catalunya, el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) en el marc dels programes de suport al desenvolupament local, la Diputació de Barcelona i el Ministeri de Treball i Seguretat Social.

Cada projecte finalista, 10 en total, va tenir cinc minuts per exposar públicament la seva idea i convèncer al jurat. Un cop feta la deliveració, es van donar els premis.

Finalment, i com a commemoració dels 5 anys de la Xarxa d’Innovació Social, es va visualitar un video creat per l’aniversari.

Gràcies a tothom per participar-hi!