DISTRIBUCIÓ DE PRODUCTES LOCALS I ECONOMIA SOCIAL I SOLIDÀRIA en el marc de la Terrassa Cooperativa

Terrassa Cooperativa #ESS l’alternativa és el lema del programa d’aquest any, perquè les empreses i les entitats de l’economia social sempre són l’alternativa, però ara més que mai amb una crisi com la que estem vivint, volem donar-les a conèixer i enfortir-les. L’Economia Social és l’alternativa i la Terrassa Cooperativa, una oportunitat.

Per això, el programa​ d’aquest any té més de 50 activitats i una fira, en la que hi trobareu novetats.

El programa pren un format virtual, per ser curoses i respectar les mesures de prevenció per la covid-19.​

Celebrem unes jornades professionals adreçades a les empreses i entitats de l’economia social.

En les jornades professionals, el Consell Comarcal del Vallès Occidental participa en la sessió que tracta la Sostenibilitat en el Transport: la importància dels canvis en les persones i en les mercaderies. El transport de la última milla. Aquesta activitat tracta tres eixos clau: la distribució de productes locals, el comerç i l’economia social i solidària.

Dia: 4 de novembre

Horari: 18:30h-20:30h

Format virtual

Enllaç:  https://terrassacooperativa.cat/activitat/la-sostenibilitat-en-el-transport-la-importancia-dels-canvis-en-les-persones-i-en-les-mercaderies-el-transport-de-lultima-milla

Organitza: Servei de Medi Ambient, Servei de Mobilitat, Servei d’Emprenedoria i Economia Social. Col·labora: Consell Comarcal del Vallès Occidental, Biter, La Terrassenca, Txita, Granollers Pedala

Des de l’àrea de desenvolupament econòmic local del Consell Comarcal del Vallès Occidental estem treballant en un paquet de mesures urgents dirigides al sector econòmic en el marc de l’emergència sanitària. En aquest sentit, aquesta sessió s’emmarca en la mesura urgent Impuls de distribuïdores locals de productes amb la col·laboració del tercer sector. El principal objectiu d’aquesta actuació és la de impulsar i crear distribuïdores locals de qualsevol tipus de productes de proximitat fomentant l’ocupació d’alguns col·lectius desafavorits (tercer sector).

Esperem que sigui del vostre interès!

Deixa un comentari