Dimecres d’emprenedoria social i innovació.

Els dimecres del  mes de març  i el primer d’abril, en horari matí, es portaran a terme 5 sessions d’emprenedoria social i innovació a la seu del Consell Comarcal del Vallès Occidental (CCVOC).

Aquesta acció s’engloba dins les proposades des de la Xarxa d´Innovació Social del Vallès i el CCVOC,  amb el suport de la Generalitat de Catalunya, el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), la Diputació de Barcelona i el Ministeri de Treball i Seguretat Social, en el marc del programa de Projectes Innovadors i Experimentals.

Les sessions van dirigides a emprenedors/es, persones amb inquietuds socials i ganes d´emprendre, empreses, entitats socials, fundacions i cooperatives del territori; i  estan pensades com a càpsules formatives amb dinàmiques col·laboratives, en les quals compartir experiències , inquietuds i aportacions de nous emprenedors/es i de promotors/res de projectes ja consolidats.

Les sessions proposades  i les dates de realització són les següents:

  • Sessió I: “Com posicionar la teva web: eines de màrqueting online”. Data: dimecres, 8 de març.
  • Sessió II: “Com impulsar el teu projecte a través de les xarxes socials”. Data: dimecres, 15 de març.
  • Sessió III: “Finançament alternatiu: noves opcions de finançament pel teu projecte”. Data: dimecres, 22 de març.
  • Sessió IV: “Quan i com constituir el teu projecte d’empresa i sota quina forma jurídica”. Data: dimecres, 29 de març.
  • Sessió V: “Experiències d’innovació en l’emprenedoria social”. Data: dimecres, 5 d’abril.

Podeu descarregar-vos el programa amb tota la informació fent click aquí.

Si us interessa participar en alguna de les sessions, cal que ompliu  el formulari que trobareu en aquest enllaç. Aquells que formalitzeu la inscripció, rebreu un missatge de confirmació de reserva de la plaça al  correu electrònic facilitat.