Dimecres d’emprenedoria social i innovació.

Més duna vintena d’emprenedors/res han participat a les 5 sessions dels “DIMECRES D’EMPRENEDORIA SOCIAL I INNOVACIÓ” organitzades a la seu del Consell Comarcal del Vallès Occidental des del passat mes de març.  Aquesta activitat de la Xarxa d’Innovació Social del Vallès està subvencionada en el marc del programa de projectes Innovadors i Experimentals del SOC i  s´ha portat a terme amb el suport  en el marc del programa de Projectes Innovadors i Experimentals de SOC.

Les dues primeres sessions, “Com posicionar la teva web: eines de màrqueting online” i  “Com impulsar el teu projecte a través de les xarxes socials”,  han estat guiades per la Bàrbara Montoto, experta en comunicació i màrqueting online. La tercera i quarta sessió, “Finançament alternatiu: noves opcions de finançament pel teu projecte” i  “Quan i com constituir el teu projecte d’empresa i sota quina forma jurídica”, han estat dirigides per l’Eduard Clariana, professor d’economia i empresa a la ICCIC i assessor financer independent. En les quatre sessions hi ha hagut una part teòrica relacionada amb la temàtica específica tractada i una part pràctica d’exercicis d’aplicació, de debat i posta en comú entre tots els assistents.

A la cinquena sessió, “Experiències d’innovació en l’emprenedoria social”, hem comptat amb la participació de dos dels projectes guanyadors de la darrera convocatòria del Concurs d’Idees Innovadores per a Reptes Socials: PerspectivaMente i Beedi. Les fundadores d´ambdós projectes han explicat com va néixer la seva idea,  amb quins objectius i com ha anat evolucionant amb el temps.

Les sessions han esdevingut un espai formatiu, de trobada i de debat entre emprenedors i emprenedores,  on han compartit experiències,  resolt dubtes i establert contactes.