CONSULTA ELS 2 PONENTS I 12 TUTORS QUE COL·LABOREN AL SOCIAL WEEKEND

El Social Weekend Vallès comptarà amb la participació de dues persones que exposaran la seva experiència personal en el marc de les innovacions socials i l’emprenedoria. La primera, i que en farà la ponència de benvinguda el divendres a la tarda, serà la Susana Balet Robinson, emprenedora, consultora a Soup Consulting, experta en microfinances i en mesura d’impacte social i, el segon, el Marc Garcia Sánchez, fotògraf, creatiu i director de Rebobiart, plataforma d’art urbà i premi emprenedoria sociald el Biz Barcelona. Així mateix, cal destacar que també es comptarà amb la col·laboració de l’espai La Trobada “l’espai del temps”, exposant la seva experiència innovadora i servint els àpats de la trobada.

Al llarg de tot l’esdeveniment els participants gaudiran de l’assessorament de professionals experts en àmbits com l’economia social, el finançament alternatiu, les Tic, plans d’empresa… De forma totalment voluntària i altruista els ajudaran a construir els projectes. Serà un molt bon moment per xarxa amb tots ells.

Els mentors que hi participaran són els següents:

El primer Social Weekend Vallès tindrà lloc del 18, 19 i 20 de setembre a Terrassa, i està dirigit a dirigit a participants de tota al comarca: persones, professionals i entitats que tinguin idees i iniciatives amb orientació social i que vulguin desenvolupar-les, enriquir-les i millorar-les a partir de metodologies participatives, creatives i de col·laboració. L’esdeveniment està impulsat pel Consell Comarcal del Vallès Occidental i compta amb la col·laboració i suport de l’Ajuntament de Terrassa. Es tracta d’una actuació que forma part de la Xarxa d’Innovació Social del Vallès.

En el decurs d’aquests tres dies d’intens treball, les persones participants podran conèixer eines per engegar una start-up social, practicar tècniques col·laboratives i autogestionades de treball en equip, rebre el suport de mentors i professionals en el desenvolupament d’idees i projectes i  aprendre a aprendre i créixer conjuntament.

Amb el suport i la tutela d’experts, els participants treballaran en el desenvolupament de projectes que tinguin un impacte en l’ocupació, que impulsin l’economia social, que permetin un estalvi en les famílies i, finalment, que siguin llavors de noves micro-empreses.

NO T’HO PERDIS! LES INSCRIPCIONS ENCARA ESTAN OBERTES!