Acte de lliurament dels PREMIS EINES als millors projectes de transformació social 2023

El lliurament dels Premis Eines tindrà lloc el dia 17 d’octubre a les 18:30h a Mollet del Vallès amb l’objectiu d’incentivar les activitats d’emprenedoria, innovació i transformació social des de l’Economia Social i Solidària.

Aquests guardons són atorgats per la Càtedra en Emprenedoria i Innovació Social, adscrita al Centre d’Estudis i de Recerca en Emprenedoria i Innovació Social (CREIS), que ha estat creada per la UAB en col·laboració amb l’ajuntament de Mollet del Vallès i els Consells Comarcals del Vallès Occidental i del Vallès Oriental, amb suport de la Diputació de Barcelona.

Els premis es situen en tres àmbits territorials: àmbit català, àmbit vallesà, i àmbit local molletà. Pel que fa als projectes presentats, aquests havien de participar en categoria de projectes de transformació social incipients o de nova creació (antiguitat inferior a 3 anys) i projectes de transformació social consolidats (antiguitat de 3 anys o superior).

Dia: 17 d’Octubre de 2023
Hora: 18:30h
Lloc: Mollet del Vallès: espai polivalent Mercat Vell
Organitza: UAB, CREIS, ajuntament de Mollet del Vallès i els Consells Comarcals del Vallès Occidental i del Vallès Oriental, amb suport de la Diputació de Barcelona.

Deixa un comentari