1a REUNIÓ GRUP IMPULSOR DE LA XARXA

Avui divendres dia 5 de febrer hem donat el tret de sortida a les activitats de la Xarxa d’Innovació Social per aquest 2015 amb la primera reunió del Grup Impulsor.

El grup impulsar és un espai obert, relacional i d’intercanvi i col·laboració, que té per objectius definir i dissenyar una estratègia de desenvolupament i ser motor d’idees i propostes d’activitats a emprendre.En aquesta primera sessió han participat professionals de diferents entitats locals i administracions públiques, empreses i professionals del món privat, entitats del  tercer sector i universitats, als quals agraïm la seva col·laboració.

Podeu trobar els continguts exposats i treballats en aquesta primera sessió prement aquí o a l’apartat de la biblioteca. Properament us anirem informant del calendari d’activitats que tenim previstes de realitzar els mesos vinent.

Si voleu aportar i compartir qualsevol proposta, idea o consideració no dubte en fer-nos-la arribar a innovaciosocialvalles@gmail.com o a través de @XarxaInnoSocial.
Us deixem una foto de la sessió:

DSC_0097